Јована Јеремић је многима трн у оку, па не чуди што свако мало гледају да јој сплеткаре и подмећу афере које водитељку и те како погађају.

Како сазнаје поменути лист, увелико се шушка како се водитељка виђа са утицајним политичарем који је ожењен и прилично старији од ње! Када је чула за ову причу, Јована се баш изнервирала. Током спремања за „Викенд јутро”, у шминкерници је наводно сиктала на сав глас, бесна и увређена што јој пакују швалера!

Фото: В. Данилов

 

- Јована је свесна да изазива мржњу многих јер је искрена, али није веровала да хоће да је униште! Она се још ни папиролошки није развела, али не крије да би волела да нађе мушкарца који може да је прати и који би умео да се носи са њеном каријером, међутим, чула је да се масовно шири трач да је у тајној вези са познатим политичарем који је ожењен, има децу и дупло је старији од ње. Баш се изнервирала, јер јој се та прича подмеће свесно, с намером да јој ударе на репутацију и углед - објашњава извор и додаје:

- Јовани је пао мрак на очи кад је чула ту причу, а онда је рекла својим сарадницима да то нема везе са мозгом, као и да она то себи ни у лудилу не би смела да дозволи будући да сада сама живи с ћеркицом и мора да мисли и на њену будућност. Она је брзо сазнала одакле те приче потичу и да јој све намерно подмеће жена са којом није у добрим односима. Та је већ покушавала да је саботира. ‘Јовани Јеремић нико неће да смешта афере и подмеће лажи. Ја стојим иза свега што кажем и урадим, знам одакле потиче све ово, а када будем проговорила, биће трећи светски рат. Нико се са мном више неће заје*авати - сиктала је водитељка у шминкерници ТВ Пинка.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".