- Враћам се у Србију и Београд упркос свим тим претњама, суочићу се са свим опасностима и својим страховима и све ћу победити - открио је он у опширном влогу.

Током влога, Бака Прасе приказује живот с родитељима, помагање оцу у православној цркви, али и разгледање главног града Амстердама али и дочек Нове године. И онда - при крају тридесетоминутног влога, тотални обрт. Јујтубер се, разочаран Холандијом, враћа кући.

- Искрено, разочаран сам мало доживљајем овде и Новом годином у Амстердаму, очекивао сам мало више. Све је затворено и мислио сам да ће то проћи некад, али да нема ватромета, нисам веровао да се то може догодити. Изненадио сам се колико је овде досадно, тако да сам одлучио да продам овде стан који сам купио, и да се вратим у Београд - испричао је Богдан.

Богдан се недавно огласио на Јутјубу и рекао је да се преселио из Србије јер је добијао претње и како не може да се носи с тим притиском.

Након смрти јутјуберке Кристине Ђукић Кике многи су критиковали Богдана, који је пре неколико година објављивао видео-снимке о њој и прозивао је.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".