Доскорашња власница гигантске музичке продукције коју је продала за вртоглаву цифру новца, Лепа Брена давне 1993. отворила је мали киоск брзе хране у Новом Саду, у којем се махом продају пљескавице.

Фото: Петар Милошевић

 

Како се наводи она је тек од продаје продукцијске куће решила да се оствари и у овом послу.

- Иако сви знају да је Брена продала 'Гранд продукцију', ретко ко зна да она има други бизнис, којем се сада очигледно више посветила - пљескарницу. Пуних 29 година у центру Новог Сада поседује тај локал, на којем се продају пљескавице и друга брза храна, па јој је то сада добродошло да настави да буде газдарица, па макар и у фаст фуду" -  открива извор близак певачици за С. Телеграф.

"Курир" је дошао до податка да је газдарица "Гранда" још од 1993. године власница маленог киоска у Булевару ослобођења у центру Новог Сада!

Према подацима из АПР, у 2013. години њена "пљескара" забележила је губитак од 870.000 динара. То је износ због којег би и много веће фирме ставиле кључ у браву, па је чудно зашто то није урадила и она, јер је киоск регистрован као микропредузеће са шесторо запослених.

Са губитком од 438.000 динара завршила је 2015. годину, док је 2017. окончала са невероватних 1.421.000 динара у минусу. Једино је, према доступним информацијама из Агенције за привредне регистре, 2018. године приходовала, и то 42.000, док је 2016. зарадила 21.000 динара.

(Телеграф.рс, Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".