Doskorašnja vlasnica gigantske muzičke produkcije koju je prodala za vrtoglavu cifru novca, Lepa Brena davne 1993. otvorila je mali kiosk brze hrane u Novom Sadu, u kojem se mahom prodaju pljeskavice.

Foto: Petar Milošević

 

Kako se navodi ona je tek od prodaje produkcijske kuće rešila da se ostvari i u ovom poslu.

- Iako svi znaju da je Brena prodala 'Grand produkciju', retko ko zna da ona ima drugi biznis, kojem se sada očigledno više posvetila - pljeskarnicu. Punih 29 godina u centru Novog Sada poseduje taj lokal, na kojem se prodaju pljeskavice i druga brza hrana, pa joj je to sada dobrodošlo da nastavi da bude gazdarica, pa makar i u fast fudu" -  otkriva izvor blizak pevačici za S. Telegraf.

"Kurir" je došao do podatka da je gazdarica "Granda" još od 1993. godine vlasnica malenog kioska u Bulevaru oslobođenja u centru Novog Sada!

Prema podacima iz APR, u 2013. godini njena "pljeskara" zabeležila je gubitak od 870.000 dinara. To je iznos zbog kojeg bi i mnogo veće firme stavile ključ u bravu, pa je čudno zašto to nije uradila i ona, jer je kiosk registrovan kao mikropreduzeće sa šestoro zaposlenih.

Sa gubitkom od 438.000 dinara završila je 2015. godinu, dok je 2017. okončala sa neverovatnih 1.421.000 dinara u minusu. Jedino je, prema dostupnim informacijama iz Agencije za privredne registre, 2018. godine prihodovala, i to 42.000, dok je 2016. zaradila 21.000 dinara.

(Telegraf.rs, Kurir)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".