- Ја сам поносан на своје детињство и на сваки део мог живота. Сматрам да сам корачао неким путем који је био здрав, прав и честит. Знам да имам један озбиљно богат живот, а богатство је у времену које си проживео - истакао је певач.

Фото: Инстаграм принтскрин/rajovicboban

 

Скоро три деценије ужива у складном браку са супругом на коју је веома поносан, али ипак признаје да има одређене замерке. 

- Из моје жене је много тешко извући изјаву љубави, а за 29 година брака могу на две руке да избројим колико ми је пута рекла да ме воли. Али то значи да ме не воли, него што је таква, једноставно је жена таквог неког става и онда се зажелим тога. Када ми пошаље да ме воли то ме баш баш обрадује. Хиљаду пута сам јој послао поруку да је волим, а одговори буду: "Шта си сада скривио" или "Добро, добро", а некада чак ми одговори: "Шта ме смараш" - открио је Бобан и признао да ужива у изјавама љубави и на њих брзо пада, наравно када су од стране његове супруге.

Ћерке су изгледа повукле на маму, па певач признаје да му често недостаје по неки излив нежности и од његових мезимица.

- Некада ми зафали да ми нека од ћерки напишу да ме воле јер ја онда добијем још више снаге. Наравно да знам да ме воле највише, али некада сам уморан и бесан, усамљен а таква порука много значи. Али најбитније да су оне поносне на мене и хвала им на томе - испричао је Рајовић.

(Grandnews)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".