- Био је четвртак, 11. јануар 2001, пет минута пре поноћи, када ми је доктор Љубић показао девојчицу којој је већ било одређено име Ленка. Пола сата касње, окупану и лепу, донели су ми је у апартман. Готово невероватно, оног тренутка када сам је ставила на раме, на телевизији је почела документарна емисија о Ленки Дунђерски. Осећај дивљења који сам имала гледајући је тада како спава у мом наручју остао је до данас исти. Нисам се дивила само њој, већ и себи јер сам родила нешто тако савршено ‒ причала је својевремено Весна Дедић.

Фото: Милена Анђела

 

Ћерка Весне Дедић успешно студира у Холандији, а њена мајка не крије колико је на њу поносна. Иако су колеге из медија годинама покушавале да наговоре Весну да се фотографише са јединицом, у томе нису успеле. Поштујући Ленкину жељу да се не експонира, остала је доследна све до сада.

Фото: Инстаграм принтскрин/dedicvesna

 

Коначно, 21. рођендан Ленке Милојевић, био је идеална прилика да њена слика осване у јавности. „Кључ мог лепог живота, 21 година“, поручила је призната новинарка и списатељица уз фотографију на којој грли ћерку. Иако под маском, нема дилеме да је Ленка од Весне наследила очи. А надамо се да ће бити још фотографија након ове, којом су пробиле лед.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".