Душкова мајка, дала је изјаву за "Српски телеграф" тврдећи да ништа од тога није истина, како каже, упућена је у све.

Foto: Instagram printskrin/duskotosic, Фото: И. Маринковић

 

Николету која живи у селу Орловат није могла а да не прокоментарише породични скандал, као и забрану приласка коју је Тошић добио на 30 дана одлуком суда.

- Чујем шта се све пише и верујте ми да ми, као мајци, није пријатно кад све то дође до мене. Није истина да је мој син било кога ударао. То није тачно. Новине, наравно, имају право да пишу, ту ништа не могу - рекла је Николета.

Када су његову мајку питали како би се она осећала да је неки мушкарац пљуне или ошамари, Николета се окренула, уз речи да не би да прича на поменуту тему.

- Не знам како бих реаговала да ме мушкарац удари. Нећу ништа да коментаришем и зато немојте да ме питате. Ни друге то не треба да занима, мислим на комшије - кратко је одговорила, па наставила да храни животиње.

Комшије су рекле да је и та кућа скроз сређена, али да бивши фудбалер ретко долази у Орловат, па његова мајка води рачуна о плацу.

- Николета сређује обе куће. Она је вредна жена, Душко слабо долази. Раније је више долазио, сад вероватно не може због обавеза. Што се тиче тог скандала с Јеленом, не бих ја да се уплићем. То је њихова ствар. Ми смо комшије, што би нас то требало да занима. То је њихова ствар, ни Николета о томе не прича с нама ни ми не питамо. Душка знамо од малена, био је увек фино и васпитано дете, таквог га памтимо - кратко је изјавио мештанин села.

(Телеграф.рс)