Барбара је открила детаље веридбе и проговорила о плановима за свадбу.

- Што се веридбе тиче, знам да су сви очекивали неки грандиозни моменат, али то једноставно нисмо ми и још важније од свега, нисам ја! Молила сам бога само да ме не запроси за дочек Нове године јер је то толики клише да ми се повраћа - рекла је кроз смех Барбара, а онда открила како је дошло до тог свечаног чина којем се у том тренутку сигурно није надала. 

- Мој будући муж ме је одвео у тржни центар да његовим клинцима купимо патике, налетели смо на једну златару, а онда ми је рекао: „Ајде да уђемо унутра и видимо шта има“. Када смо ушли, Дарко ми је рекао: „Бирај!“. И то је то, за мене савршено - присетила се Барбара којој је драже што је Дарко одлучио да је на овакав начин изненади.

 - Нисам неко ко носи и воли накит. Једино што имам јесте сат и када је тај детаљ у питању имам јако специфичан укус. Дарко није знао шта би ми се свидело, па је на овај начин решио да ме изненади, што је можда и боље. И њему, али и мени (смех) - додала је Барбара. 

На питање да ли јој смета што Дарко није клекнуо пред њу, каже:

- Да је клечао или тако нешто слично, вероватно бих цркла од смеха од непријатности. Не волим кад је нешто исто као и код свих других. С друге стране, нисам била изненађена просидбом, јер је то било у оптицају већ дуже време. Причали смо о томе пуно пута и живимо заједно и просто је било логично да се деси - каже Барбара за Ало!.  
Млада певачица и будућа супруга Лазић каже да једва чека свадбу на којој ће певати све њихове колеге.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

- Немам представу колико ће бити званица на свадби. Бакшиша ћемо издвојити колико будемо могли, је л’ видите каква је ситуација, једва да се и ради (смех).  Шалу на страну, биће задовољне колеге које се лате микрофона, не сумњајте у то - додао је певач. 

Подсетимо, Лазић је на почетку везе са Барбаром често демантовао да су у вези, а касније је открио и због чега није желео да се о томе пише.

Фото: Инстаграм принтскрин/ barbara.bobak

 

- Када сам читао шта се пише, те колико смо заједно, шта сам јој све купио, с ким сам је преварио и разне глупости, уопште ми се није причало о нашој љубави. Ја сам био слободан човек када сам је упознао и то је једино битно. Толико нам је лепо и уживамо у сваком тренутку да обоје мислимо да смо цео живот заједно. Упознали смо се на једној приватној прослави и опчинила ме је својом енергијом, гласом и харизмом - рекао је недавно Лазић.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".