Јупитер ће бити посебно активан и донеће највеће промене Овновима. Астролози предвиђају да ће текућа година за њих бити огромна прекретница.

Експанзивни Јупитер прелази у ваш знак 10. маја први пут у последњих 10 година – што 2022. чини једном од најважнијих година за Овнове.

Јупитер се сматра добром планетом, тачније планетом раста и срећних околности. Он доноси храброст преузимања ризика, увећава ваше циљеве и снове и тако ће бити све до 28. октобра.

Фото: Депозитфото

 

 

Захваљујући Јупитеру очекују вас промене у свим сферама, од правца у каријери, односа с људима до емотивних веза и односа. 

Овнови који нису пронашли своју сродну душу могу да се радују. Ово ће бити њихова година.

Имајте на уму, ипак, да ове промене  можда неће тећи на начин на који очекујете. Јупитер ће прва четири месеца 2022. провести у Рибама и вашој 12. кући затварања, што би могло да проузрокује и неке тешке емоције. Ово ће за бити пут препун искушења, али и опоравка, а поновиће се још једном од 28. октобра до 20. децембра

Током наредних неколико месеци, астролози вам саветују да завирите дубоко у себе и реално сагледајте своје циљеве и жеље. Анализирајте све сегменте живота, јер је ово ваш период, а одлуке које будете доносили ће вам углавном донети само добре ствари.

(Најжена)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".