Постоји многа питања која сви постављамо да бисмо пронашли ту посебну особу у нашим животима, било да је то пријатељ или значајна друга особа. Можете се обратити звездама да бисте добили одговоре. Без обзира да ли је астрологија стварна или не, многи људи се куну у њу, или су бар знатижељни како она функционише.

 Саставили смо листу од 12 астролошких знакова који чине апсолутно најбоље парове.

Фото: Депозитфото

 

 

1. Ован и Водолија

Између Овна и Водолије никада није досадно, што њихову везу чини изузетно узбудљивом. Оба знака су лудо авантуристичка, тако да су увек спремни за било шта - у спаваћој соби и ван ње. Они уживају у испробавању нових ствари и побрину се да се добро проведу у процесу. Посебно воле да раде ствари заједно као тим.

Док се други парови могу уморити један од другог, ово двоје остају јаки и увек уживају у друштву једно другог. Али оба знака знају колико је важно да се друже са пријатељима и да се проведу у соло варијанти.

2. Бик и Рак

Бик и Рак се озбиљно схватају. Ова два хороскопска знака добро функционишу један са другим јер имају чврсту везу и физички и емоционално. Они се разумеју изнутра и споља, што помаже да се њихова веза још више запали како веза расте.

Такође постоји велико поштовање једно према другом, јер оба знака цене ко је други и шта имају да понуде. Овај пар је моћан јер свако зна како да допуни другог са лакоћом, стварајући дуготрајну љубав до које је иначе тешко доћи.

3. Близанци и Водолија

Близанци и Водолија имају луду менталну и емоционалну везу. Они се доводе до максимума, као да се познају годинама, чак се знају само неколико месеци (или недеља). Ова два знака су такођепозната по креативности и идејама, које воле да стално одбијају једно од другог: „Да ли да идемо сутра у Стеновите планине?“ „Хајде да вечерамо пужеве!“

Иако су веома усклађени и уживају да проводе што више времена заједно, они такође уживају у својој независности. Али изгледа да ово не смета вези, јер обоје разумеју важност провода одвојено како би им срце било увек пуно.

4. Рак и Рибе

Рак и Рибе су два водена знака и имају јаку космичку везу. Они добро сарађују јер свако зна ко је други и поносни су на то. Ови знакови такође имају веома снажан осећај за себе, што их чини лако способним да формирају чврсту везу која може трајати.

Да ствари буду још боље, имају веома компатибилне индивидуалне особине које се добро уклапају. Рибе су јаке у конекцији са другима, док је Рак посвећен неговању оних око себе. То им омогућава да добро раде. Крајњи резултат је дубока, ментална веза која се не може лако одузети.

5. Лав и Стрелац

Страст је велика између Лава и Стрелца, јер оба знака уживају у животу и воле друге који осећају исто. Обоје су страствени у вези са оним што желе од овог света и охрабрују партнера да постигне било који циљ или сан. И Лав и Стрелац су ватрени знакови и имају дубоко разумевање оног другог, што им помаже да се тако лако слажу.

Ово је пар који је тако забаван да сви хрле да буду око њих. Знате тип: пар који сте годинама желели да будете. Страст коју ова два знака имају према животу, љубави и једно другом је невероватно опојна.

6. Девица и Бик

Како су обоје земљани знакови, Девица и Бик су заиста сложни. Лагани и практични у свакодневном животу, њихов однос је хладан, миран и прибран. Ова два хороскопска знака су такође искрена и отворена, што их чини невероватним људима за зближавање, посебно у озбиљној, дуготрајној вези.

Нећете наћи два друга знака тако посвећена једно другом као Девица и Бик. Они не само да имају пуно интегритета, већ имају и исте карактеристике и вредности. Ово им омогућава да се заиста у потпуности разумеју.

7. Вага и Близанци

Веза између Ваге и Близанаца заснива се на снажној интелектуалној вези. Оба су ваздушни знаци и дубоко у менталној стимулацији. Ум је за њих веома занимљива и секси ствар, и они уживају да уче све више о томе како време одмиче.

Ови знаци такође пружају велико разумевање и уважавање, што их чини одличним спојем. А што се тиче хармоније, они то знају да раде. Овакав пар ужива у одржавању мира у својој вези нудећи једно другом пријатељство, знање и разумевање.

8. Шкорпија и Рак

Понекад имати двоје страствених људи у вези не функционише. Међутим, ако је једна особа Шкорпија, а друга Рак, то може бити савршено. Ова два водена знака су интензивна када су у питању емоције, али чини се да их то само чини још компатибилнијим.

Шкорпија и Рак се хране једно другим, на веома страствен начин ако смемо да приметимо, што им омогућава да добро раде када су упарени. Такође су дубоко посвећени једни другима и пружају одличан систем подршке. Деле веома сличан морал и брижни су једно према другом и онима око њих.

9. Стрелац и Ован

Стрелац и Ован су обоје ватрени знакови, тако да можете очекивати озбиљну врућу страст између њих двоје, што даје динамитан пар. Имају луде количине енергије да унесу у везу, која само постаје јача како наставља да цвета. И обоје цене дивљи ентузијазам оног другог и живот око њих.

Док се у неким случајевима супротности привлаче, ова два знака показују да вас сличност може још више приближити. Ово је пар који може да преброди све што им живот баци на пут, и они ће то учинити заједно, у лету.

10. Јарац и Бик

Постоји разлог зашто се наводи да ова два знака имају више хемије него било који други астролошки знаци. Јарац и Бик имају нешто о чему само сањају: бескрајно обожавање. Ове две заљубљене птице ће заувек бити заједно и заиста ће уживати у друштву једно другог, до краја.

Разлог зашто је њихова веза тако чврста је тај што имају најискреније поштовање и љубав једно према другом које само праве сродне душе могу понудити. Њихово дивљење према другом је готово узнемирујуће, али и невероватно дирљиво.

11. Водолија и Близанци

Водолија и Близанци су ваздушни знакови који имају убитачну психолошку везу. И иде дубоко - заиста дубоко, као кад завршавамо реченице једни другима. Њихова веза је скоро мистична, јер нико други не може да разуме. Уосталом, само они знају шта се дешава у њиховим главама, и у глави оног другог.

Они добијају оно што им одговара и није их брига што други то не виде. И док оба ова знака имају снажан осећај индивидуалности, али не дозвољавају да то повреди њихову везу. У ствари, само је јача. Али на крају, ово двоје бирају да корачају кроз живот ходајући руку под руку јер би радије били заједно него раздвојени.

12. Рибе и Шкорпија

Још један пар који је веома интуитиван један према другом су Рибе и Шкорпија. Ова два хороскопска знака могу да уђу један другом у умове и знају шта мисле скоро исто тако добро као да то сами мисле. Али они нису повезани само у интелекту; обоје имају глад да разумеју тело и душу другог и да науче шта другу особу покреће.

Желе да знају све о другом, јер имају тако велико поштовање према другом знаку. Страст је велика са овим паром, и они се не плаше да буду романтични.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".