Атрактивна бринета, за којом уздишу многи обожаваоци, објавила је на друштвеним мрежама интимни видео-снимак на којем се види како је музичар проси, а она пристаје.

Глумица је испод објаве написала опширан опис у којем је истакла како су веридбу прославили тако што су "пили крв једно од другога".

На снимку који су објавили види се како Кели клечи на једном колену испред Меган, док га она зачуђено гледа. Недуго након тога и она се спустила на колена, па потврдно кимнула главом, а он јој је ставио веренички прстен на руку.

- У јулу 2020. године седели смо под овим дрветом. Тражили смо магију. Били смо свесни боли с којом ћемо се суочити у тако кратком, френетичном временском периоду - започела је у опису испод објаве глумица. 

- Несвесни посла и одрицања који је он од нас захтевао постали смо опијени љубављу. И кармом. Годину и по дана након што смо заједно прошли кроз пакао и смејали се више него што сам мислила да је могуће, питао ме да ли хоћу да се удам за њега. И баш као у сваком животу пре овог, и као у сваком животу који следи, рекла сам му "да" - написала је Меган, па додала:

- И онда смо једно другом пили крв - написала је Меган.

Машин Ган Кели на Инстаграм профилу објавио је снимак прстена којим је запросио глумицу.

- Довео сам је испод истих грана где смо се заљубили и питао хоће ли се удати за мене. Знам да је традиционално имати један прстен, али ја сам овај дизајнирао уз помоћ Стивена Вебстера како би имао два. Смарагд (њен родни камен) и дијамант (мој родни камен) постављени су на две магнетске траке које се спајају као две половине и стварају једну душу и нејасно срце које представља нашу љубав - написао је Ган Кели.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".