Планови да отпутује у далеке, топле крајеве нажалост су се изјаловили, али продуцент не жали много, јер је како каже, решио проблем који га мучи одавно.


- То је проблем који сам добио од спорта и дуго, дуго ме је мучио. Отишао сам само на преглед, али се лекарима учинило сумњиво и одмах су ми заказали операцију. Срећан сам много што сам завршио са тим и осећам се много боље - рекао је Мили.

Због постоперативне процедуре није могао да ужива у празничној трпези, што је резултирало губитком килограма, али се продуцент нада да ће се ускоро вратити у добру форму на којој му сви завиде.

Фото: АТА имагес

 

- Мршавим јер морам да жваћем, ко енглеска краљица, по 30 пута сваки залогај. Тако да седим и зваћем угавном - кроз смех је рекао Мили.

Након пар дана проведених у турској болници, вратио се за Београд и наставио са радом у ''Звездама Гранда''. Кандидате из свог тима сада је већ добро упознао, те са сигурношћу тврди да ће многи направити велику ствар у музици.

- Имам њих 6, 7 у глави који имају велики потенцијал. Мислим на моје кандидате иако ја све кандидате све гледам исто, и моје и туђе, тако да видим потенцијале и код других који су у тимовима код мојих колега - испричао је он.

(Гранд онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".