Наиме, како један портал сазнаје, Дејану су установљене велике посекотине, за које је признао да је нено сам себи, па су га лекари одмах проследили на ушивање, због чега је добио три копче на глави. Тражили су му да исприча како је дошло до тога, али је он био психички "стабилан" и све признао без замуцкивања и лагања. Сви остали параметри који су проверени су били добри, равнотежи је имао, нијхе било других повреда на телу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Скидање конца му је заказано за седам дана, док на два дана треба да иде на превијање рана.

Драгојевић је био у свесном стању када је послат код неурохирурга. Људи у Ургентном центру су га препознали, а додатно је привлачио пажњу јер је цео био крвав.

 

 

Он је одмах пуштен из Ургентног, а како сазнајемо продукција га држи изван Беле куће због целокупне ситуације која се догодила претходне вечери.

Подсећања ради, Дејан је синоћ због бивше супруге Далиле и њене комуникације са Филипом Царем, направио хаос, лупао чашама о главу, главом о зид и стакло, а након што су га таквог видели, Далила Драгојевић је добила нервни слом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Такође, његова породица и брат Давид, одмах су у пола ноћи кренули ка болници како би видели у каквом је стању Дејан.

Сада се чека одлука продукције, шта ће се дешавати даље и да лиће Дејан Драгојевић бити само кажњен, или му због овакве драме следи дисквалификација.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".