Хари је тада испричао да је сам почетак његовог живота био занимљив с обзиром да га је отац украо из болнице кад се родио.

Фото: АТА имагес

 

 

- У Сарајеву је те године била изузетно јака зима. Новорођена деца су масовно почела да умиру јер грејања у болници није било. Отац је донео мами поморанџе, а мене је буквално стрпао у кесу и однео у страху да не умрем од хладноће. Стигао сам тако на занимљив начин у топли дом – испричао је Хари прошле године. 

Певач не воли да прича о приватном животу, али је открио да има иза себе два брака и троје деце:

- О приватном животу не волим да причам. Имам два брака иза себе и троје деце: Дамира, Мака и Нађу. Ћерка ми је подарила и два унука – Исхака и Кана. То је састав наш. Сад, у овим годинама, унуци свашта пробуде у мени. За своју децу готово да нисам имао времена… Био сам на турнејама, путовањима, гањао посао и каријеру – а онда те унуци сачекају када имаш озбиљне године. Онда тек имаш времена за њих и откриваш љубав. Срећан сам што ми деца нису у музици. Ако нису хиперталентовани и ако они то неће, као што нису ни хтели, онда је то у реду. То је њихова ствар била. Синови су информатичари, а Нађа је лекар – рекао је Хари том приликом.

(Објектив)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".