Ћерка Бојана Васковића, и његове супруге Александре велики је разлог за њихов понос и срећу. Наиме, преслатка Анђелина, сада већ велика девојчица, 8. септембра, прославила је свој 6. рођендан.

У читаву организацију било је уложено много труда, што се и види на фотографијама и снимцима који су забележени, а које је Александра поставила на свој Инстаграм профил. Рођенданска журка била је као из бајке, а тема “потрага за благом” одушевила је како слављеницу, тако и све присутне малишане. Све је било декорисано шареним балонима и реквизитима који су потребни деци за игру и добру забаву.

Фото: Инстаграм принтскрин/_mrs.vaskovic_

 

Пустолови и њихово благо

Моја принцеза је напунила 6 година а нисмо се ни окренули.

Поносни смо у какву девојчицу је израсла а као јуче да смо били са оне друге стране инкубатора. Наш борац са осмехом, најбоља ћерка, унука и најбоља сека свом бати, моја прва највећа љубав, сваки пут кад те видим помислим колико је Бог велики и захвална сам му што нам те је сачувао. Воле те тата,мама и бата највише на свету
Хвала свима на прелепим честиткама, које пристижу ових дана,љубимо вас. Написала је супруга Александра у опису фотографије.

Фото: Инстаграм принтскрин/_mrs.vaskovic_