Ćerka Bojana Vaskovića, i njegove supruge Aleksandre veliki je razlog za njihov ponos i sreću. Naime, preslatka Anđelina, sada već velika devojčica, 8. septembra, proslavila je svoj 6. rođendan.

U čitavu organizaciju bilo je uloženo mnogo truda, što se i vidi na fotografijama i snimcima koji su zabeleženi, a koje je Aleksandra postavila na svoj Instagram profil. Rođendanska žurka bila je kao iz bajke, a tema “potraga za blagom” oduševila je kako slavljenicu, tako i sve prisutne mališane. Sve je bilo dekorisano šarenim balonima i rekvizitima koji su potrebni deci za igru i dobru zabavu.

Foto: Instagram printskrin/_mrs.vaskovic_

 

Pustolovi i njihovo blago

Moja princeza je napunila 6 godina a nismo se ni okrenuli.

Ponosni smo u kakvu devojčicu je izrasla a kao juče da smo bili sa one druge strane inkubatora. Naš borac sa osmehom, najbolja ćerka, unuka i najbolja seka svom bati, moja prva najveća ljubav, svaki put kad te vidim pomislim koliko je Bog veliki i zahvalna sam mu što nam te je sačuvao. Vole te tata,mama i bata najviše na svetu
Hvala svima na prelepim čestitkama, koje pristižu ovih dana,ljubimo vas. Napisala je supruga Aleksandra u opisu fotografije.

Foto: Instagram printskrin/_mrs.vaskovic_