Певачица, ријалити учесница и астролог Весна Ривас поделила је са својим пратиоцима на друштвеним мрежама да је на суду добила најактуелнији бивши брачни пар, Далилу и Дејана Драгојевића.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

Они су имали мноштво несугласица годинама. Далила и Дејан су је тужили и Весна их је на крају обоје добила на суду. Све увреде и клевете упућене на њен рачун успела да уновчи.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Добила сам Далилу на суду, а и Дејана... Пошто нон стоп млати тамо по Задрузи како су ме тужили и да је суђење у току, е па јавите јој да је изгубила и да ми је дужна 150.000 дин, плус 129.600 дин за трошкове поступка, плус затезна камата на ове износе за сваки дан, почевши од 24.06 2021 године... И Дејана сам добила, тачније оборила његову тужбу као неосновану,својом противтужбом и нико ником (од нас двоје не дугује више ништа). Тако да Драгојевићи, са вама сам завршила ријалити још само Далила да плати шта је дужна... Значи, са њом док не плати, настављам ријалити... Обавестите је да ће је убити камата, ако што пре не регулише дуг - саопштила је Весна у свом стилу.

Подсетимо, Весна и Драгојевићи знају се из ријалитија "Парови", где су неколико сезона провели заједно.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".