Индиго плава

Ова препознатљива нијанса плаве добила је своје место на модним пистама. Хаљине, јакне и, наравно, панталоне изгледају сјајно у овој боји за коју се верује да подстиче и већи ниво концентрације.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PEARL GEORGE (@pearl_botho)

Маслинасто зелена 

Свакодневне кључне комаде јесење гардеробе маслинасто зелена нијанса подиже на виши ниво. Ради се о нијанси која ће се добро уклопити у остатак ваше гардеробе. Без обзира на то да ли ћете одабрати сако, капут, џемпер или хаљину у овој боји, нећете погрешити.

Смеђа

Smeđa boja biće pun pogodak ove jeseni. Јakne, haljine i džempere lako možete kombinovati sa svojim postojećim smeđim dodacima.

Црвена

Ова примарна боја прилагодљива је сваком, па тако и минималистичком ормару. Лако може постати део свачије гардеробе, али иако ће је многи повезивати с пролећем, сјајно се уклапа у јесење комбинације.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SD-Fashion (@sdfashioncz)

 

Фуксија

Boja fuksije oživiće svaku kombinaciju. Ublažiti je možete spajanjem s neutralnim tonovima, kao što su siva ili boja slonovače. Ova odvažna boja definitivno je jedna od onih koja će vas ove jeseni lansirati u centar pažnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sin Brand (@sin.brand.dress)

Пастелно љубичаста

Када смо већ код боје фуксије, оve jeseni nosiće se i pastelno ljubičasta, koja će na stranu izgurati čak i popularne pastelne ružičaste nijanse. Bilo koji odevni komad ili modni dodatak u ovoj boji biće pun pogodak za jesen pred nama.

Сребрна

Ове јесени одевне комаде у сребрној боји не морате чувати само за посебне догађаје. Модни критичари тврде да ће ова боја бити део свакодневне комбинације. Плисиране сукње и сакои у сребрним нијансама могу бити комади којима ћете дати цјај својим комбинацијама.