Гордана Шаулић изјавила је да је породица разочарана и тужна пре свега што у том човеку није видела нимало људскости нити покајања, а пресудом је разочарана и певачица Мина Костић, којој је Шабанова смрт тешко пала.

Фото: АТА имагес

 

"Шта да вам кажем, тужна сам и разочарана! Требало је да добије доживотну робију, а не само три године затвора. У реду, саобраћајне несреће се догађају, нажалост, свакоме може да се деси, али овај човек је био надрогиран, у алкохолисаном стању, убио је два човека и добио само три године робије. Очај!", бесна је била Мина.

Са породицом покојног Шабана се, како каже, није чула, али сматра да је сасвим нормално да буду разочарани свиме што се десило на суду.

Фото: АТА имагес

 

"Свако би био разочаран, ја не знам како бих издржала на њиховом месту, вероватно бих свима је*ала матер! Нисам у фазону освета, али ја не знам какав је то закон, и четири године је мало! Доживотна, и то је то! Али шта ја да кажем, не могу ја да судим никоме, нажалост", поручила је певачица.

Подсетимо, певач народне музике Шабан Шаулић погинуо је у фебруару 2019. године, у стравичној саобраћајној несрећи у Немачкој, до које је дошло тако што је пијани возач ударио аутомобил у којем је био Шаулић.

(24 седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".