Ова торта се веома брзо прави, што је најбитније коре се не пеку. Чак се не кува ни фил што је велика олакшица. Чак и они који немају искуства у кухињи се овде могу показати као прави мајстори. 

Потребни састојци: 

за кору:

  • 200 г обичног кекса
  • 100 мл млека

Фил:

  • 500 мл слатке павлаке
  • 400 г киселе павлаке
  • 150 г шећера у праху
  • 200 г млевеног кекса
  • 200 г кокосовог брашна
  • 100 г беле чоколаде 

 Припрема:

Умачите кекс у млеко па ређајте на дно калупа, да добијете кору. У једној посуди умутите слатку павлаку, па додајте киселу павлаку, шећер у праху, млевени кекс, кокосово брашно и отопљену белу чоколаду.Сједините све добро. Припремљени крем равномерно распоредите преко кекса. Оставите торту пар сати у фрижидеру, а најбоље преко ноћи.

Фото: Профимедиа

 

(Трпеза) 

БОНУС ВИДЕО: