Ова торта се веома брзо прави, што је најбитније коре се не пеку. Чак се не кува ни фил што је велика олакшица. Чак и они који немају искуства у кухињи се овде могу показати као прави мајстори.
Потребни састојци:
за кору:
- 200 г обичног кекса
- 100 мл млека
Фил:
- 500 мл слатке павлаке
- 400 г киселе павлаке
- 150 г шећера у праху
- 200 г млевеног кекса
- 200 г кокосовог брашна
- 100 г беле чоколаде
Припрема:
Прочитајте још
Умачите кекс у млеко па ређајте на дно калупа, да добијете кору. У једној посуди умутите слатку павлаку, па додајте киселу павлаку, шећер у праху, млевени кекс, кокосово брашно и отопљену белу чоколаду.Сједините све добро. Припремљени крем равномерно распоредите преко кекса. Оставите торту пар сати у фрижидеру, а најбоље преко ноћи.
Фото: Профимедиа
(Трпеза)