Певачице увек желе да изгледају светски па врло често много пажње придају детаљима када је у питању гардероба.


Иако не прати трендове по сваку цену, Гордана ужива у експериментисању и фантазирању, али како открива мужа никада не води са собом.

- Нисам слепи следбеник било чега у животу, а нарочито моде. Добро сам свесна свог тела и тога које су ми мане, па тако и бирам гардеробу. Наравно да се разликује гардероба коју ћу носити у дневној емисији, на великој сцени или кад водим дете у парк. Раније сам се чешће одлучивала за црне комаде гардеробе, а у последње време унела сам  друге боје у свој гардеробер. Црни комади су ми некако изгледали најотменије, али већ неко време купујем разнолике боје, што живље то боље, јер ме освежавају и улепшавају ми дан- открила је певачица.

Међутим и код ње одевне комбинације врло често зависе од расположења, те као већина жена жели да изгледа најбоље када је најмање срећна.

- Врло често се “намуњим“ кад сам најнерасположенија, и обратно! Зар није лепо кад се онако грозно расположене погледате у огледало и схватите да ће бар нешто тог дана бити како треба. Сматра да сцена дозвољава експериментисање са изгледом, док за сваки дан носим оно што је удобно, па се моја гардероба коју можемо видети на сцени и те како разликује од онога што носим приватно. Једноставно мислим да је ствар лепог васпитања правити ту разлику. Сцена је место где можеш да експериментишеш, да фантазираш и ту треба дати себи и својим стилистима одушка. Приватно носим оно што је удобно- истакла је Гордана.

Фото: АТА имагес

 

Посебно ужива у детаљима, за које сматра да и најједноставнију комбинацију могу учинити примамљивом. Дакле, проверна комбинација како Гоца каже су добре фармерке, свилена блуза и наравно штикле! Ипак не даје много новца на гардеробу јер сматра да постоје много битније ствари у које треба улагати.

- Волим добар сат да имам и неке лепе минђуше. После оволико година у овом послу и стотине бачених и поклоњених ствари, схватила сам да немам луксуз да се лечим шопингом, боље да уштедим тај новац за школовање свог детета- била је скромна Тржанка.

Фото: АТА имагес

 

Најбоље друштво у шопингу за једну жену је још једна жена, а у њеном случају то је најчешће управо њена стилисткиња Сања Здравковић. Небројено пута десило јој се да купи нешто што касније обуче свега једанпут или чак никада. Ипак, никада не може да одоли када види необичне панталоне, крзно и добре ципеле, али веровали или не постоји и нешто што никада не би обукла.

- Никада не бих обукла плитке фармерке и кратку мајицу која показује стомак- истакла је Гоца.

(Гранд)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".