Луна Ђогани честитала је својој мајци Анабели Атијас 47. рођендан емотивном поруком на Инстаграму.

Луна је окачила неколико њихових породичних фотографија и уз то је открила шта жели Анабели за рођендан.

- Срећан рођендан мајко моја, желим ти здравље, срећу и пуно љубави! Нека ти ова година буде још лепша од прошле, и не скидај осмех са лица! Воли те твоја ћерка - написала је Ђоганијева.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/luna_djogani

 

Анабела се у последње време не појављује у јавности, а недавно је проговорила о својој унуци Мији.

- Уживам са њом, Миа је стварно преслатка и расте из дана у дан. Не видим себе као њену дадиљу. Моја бака је мене врло радо чувала, тако да сам наследила ту љубав и тај ген од ње. Имам модел испред себе и желим да будем баш таква. Миа има дадиљу, а ја сам бака. Наравно, кад год њима треба, ја ћу бити ту да је причувам и пазим на њу - истакла је она за домаће медије.

Фото: АТА имагес

 

Иако се највише спекулисало о односу ње и њеног зета Марка Миљковића, она није желела да говори на ову тему, већ је истакла да је све како и треба да буде и да ужива са својом првом унуком.

Бивша ријалити учесница и певачица Луна Ђогани покренула је гласине и о томе да је поново у другом стању.

Наиме, она у браку са бившим задругаром Марком Миљковићем има ћеркицу Мију, а сад се на њеним фан-групама увелико прича да је опет трудна, и то због фотографије која је осванула на њеном профилу на Инстаграму.

Луна је поделила слику на којој јој се назире стомак који подсећа на труднички, међутим због одевне комбинације коју носи није сигурно да ли је то случај.

"Мора да је још једна беба на путу", "Стиже још једно дете?", "Поново трудна?", неке су од порука које се могу пронаћи у поменутим групама на Фејсбуку и Инстаграму.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".