Њих двоје важе за један од најскладнијх парова на естради, а упознали су се када је Иван имао 21 годину. Иако свакодневно уживају у љубави, Јанин супруг се готово никада не експонира у јавности, те своју приватност строго чувају.

- Када сам те први пут видео ниси ми се свидела, али кад си кренула да певаш ја сам се заљубио. Дуго сам размишљала и на крају отпевала Цецину песму. Он је тада имао 21 годину - испричала је Јана јендом приликом и додала:

- Ја нисам била за албум, хтела сам да будем с њим, да имамо децу, а он је рекао: "Не. Ти ћеш да снимиш албум". Можда његови нису били за на почетку. Плакала сам кад ме запросио, моји су видели да је то то, једва су чекали да мене пребрину, да се не враћам, све су поломили по кући, било је весеље и славље. Свадба је била много касније, тај папир ништа не значи, толико смо година ту где јесмо.

Многе се причало о томе колико је певачицин партенер имућан, с обзиром да живе у дворцу, а она је открила праву истину о капиталу.

- Њавеће богатство ми је ћерка. Све друго... Тај дворац који имамо је у власништву мог свекра. Ми смо велика породица и он је један успешан и цењен човек. Одувек сам живела скромно и у том духу васпитавам и своје дете - испричала је Јана.

Иначе, певачица је такође и власница највећих груди на естради, а једном приликом је открила да њен муж није за то да их смањи.

- Имам проблем са мојим природним грудима. Иван ми не да да их смањим, мене боли кичма од њих. Смањила бих их на мрвице. Кад бих смањила груди изгледала бих мршавије - рекла је Јана својевремено.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".