У наставку текста можете прочитати пар савета како да ћуфте буду сочн и меке у сос парадајзу, а целе. 

1. Додајте презле

Додавање презли помаже да ћуфте остану сочни, али морате да будете пажљиви. Ако додате превише презли биће суве, а ако ставите премало неће бити довољно сочне. Довољно је да ставите 3 кашике презли на 450 г млевеног меса.

2. Додајте јаје

Додајте једно благо умућено јаје на 450 г меса. 

Фото: Профимедиа

 

3. Брашно

Сваку ћуфту уваљајте у брашно пре пржења, на овај начин се неће распадати. 

4. Дајте им простора

Не претрпавајте тигањ са превише ћуфти, потребан им је простор да се испрже.

(Трпеза) 

БОНУС ВИДЕО: