Хрватски певач Петар Грашо и ћерка музичара Тончија Хуљића Хана Хуљић ускоро ће постати родитељи.

Принова ће стићи почетком лета, а они планирају и венчање, које би се требало одржати у марту, када Грашо слави и рођендан.

Сада се, по први пут огласио певач и прокоментарисао како се осећа поводом нове животне улоге која га ускоро очекује.

‒ Требало ми је неко време као вероватно сваком човеку да сам са собом освестим ту дивну информацију и сада живимо у слатком ишчекивању. Кад затворимо врата наше куће, ми смо као све нормалне породице које чекају принову – изјавио је Петар Грашо.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/petar_graso_fan_page

 

Будући отац осврнуо се и на фамозно мењање пелена:

‒ Мислим да има и других чланова ове фамилије који би требало да гуглају како се то ради - рекао је он.

Подсетимо, Тончи Хуљић је недавно говорио о ћеркиној трудноћи.

- Гледам оне слике, тако. Стално сам говорио: "Хоћете ме више направити дедом?" Онда кад је дошао тај тренутак, мало ме ухватила паника. Ја сам човек који увек планира на дуге стазе. А шта сад кад постанеш "дида"? Сад само чекам - "прадида" - рекао је Хуљић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/petar_graso_fan_page

 

Да тридесетједногодишња Хана и четрдесетпетогодишњи Петар очекују дете потврдила је Мартина Подгорски, ПР популарног певача.

„Информације о трудноћи Хане Хуљић су тачне. Породица и пријатељи веома су срећни. Као то знате Хана и Петар су увек, а и даље ће се трудити колико је могуће да сачувају своју интиму даље од очију јавности. За венчање планова још немају“, рекла је Подгорски почетком јануара.

Подсећамо, Грашо и певачица Данијела Мартиновић окончали су своју 24 године дугу везу у мају прошле године, а певач је недуго затим утеху пронашао у ћерки Тончија Хуљића.

(24sata.hr/Hello)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".