Ксенију су колеге изузетно поштовале, а колики је била професионалац говори њено последње гостовање у емисији која се емитовала у понедељак на телевизији "Вести", чији је уредник и водитељ Немања Великић. Немања је сада открио болну позадину тог гостовања.

Ксенија му се јавила неколико сати пре снимања и пожалила да се не осећа најбоље, али када је чула да нема резервног госта, одлучила је да не отказује гостовање.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

 

- Трагедија, велики губитак, шок и неверица! Ксенија је у понедељак била гост код мене у студију! Чули смо се пар сати пре снимања, пожалила ми се да се не осећа добро. Рекао сам јој да у том случају не долази, да ћемо се снаћи али, знате, Ксенија је била прави колега и суров професионалац. Рекла ми је "немој да бринеш, већ сам почела да се спремам. Знам како је када гост откаже". И дошла је!

- Ја не могу да верујем да је то наш последњи сусрет. Ксенија није била само мој колега, Ксенија је била мој друг и пријатељ! Много ми је тешко - рекао је Немања Великић, водитељ ТВ Вести.

Подсетимо, председник Републике Србије Александар Вучић потврдио је током вечери 29.1. трагичне вести да је мајка његове деце Данила и Милице преминула.

- Вечерас је у Београду, изненада, у 56. години, преминула Ксенија Вучић, мајка наше двоје деце, Данила и Милице, и моја прва супруга.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".