Средином јануара прошле године у јавност је процурела вест да су Цеца и познати београдски угоститељ Богдан Срејовић у љубавној вези. Ова веза је почела мало пре него што је вест стигла у медије, али због учесталих заједничких појављивања са пријатељима по граду и те како је постала запажена и привукла пажњу медија и обожавалаца.

Током претходног периода Светлана и Богдан су проводили много времена заједно, а одређене тренутке љубавне приче су приказивали на друштвеним мрежама. Стекао се утисак целокупне хармоније, као и породично блиских однос са обе стране. То је разлог више зашто је ова информација изненађујућа и да је на ову везу стављена тачка.

Фото: АТА имагес

 

 

Цеца и Богдан нису зелели да кометаришу превише раскид који се десио, али једино што су желели, јесте да потврде ове наводе:

- Више нисмо у вези, али бићемо пријатељи до краја живота.

Очигледно су разлике постојале, а Цеца и Богдан нису савладали све изазове који су били испред њих, тако да је ова љубавна прича постала само успомена.

Фото: Инстаграм принтскрин/bogdansrejovic

 

 

Раскид није био буран, нити је по среди трећа особа, већ су обе стране схватиле да су емоције избледеле.

Иначе, све је чешћа појава да се за раскиде сазнаје путем друштвених мрежа, посебно када се партнери међусобно отпрате на популарној друштвеној мрежи Инстаграм, али овде то није случај. Цеца и Богдан се међусобно прате, као и Срејовић са члановима њене породице.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".