Иако више није са њиховом мајком, Анастасија и Вељко и даље прате Богдана на друштвеним мрежама.

Фото: АТА имагес

 

 

А иако су се сви питали шта је разлог раскида, та информација и даље није откривена. Оно што је раније интригирало јавност јесте и какав су однос имала Цецина деца са Богданом. И док се Анастасија често могла видети у Срејовићевом друштву, било је јасно да се њих двоје одлично слажу, те да га је она прихватила. Међутим, Вељко је избегавао да даје било какве изјаве на тему мајчиних веза.

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

 

- Подржао бих мајку кад би одлучила да се уда. Ја имам породицу, Анастасија има дечка, удаће се и она. Када ми сви одемо негде, мама сигурно не треба да седи сама у кући као пас. Треба да живи свој живот и да ужива. Људи треба да схвате да се моја мајка није развела, већ су ми оца убили. Никад се ниједан мушкарац није шеткао кроз нашу кућу! Мама је сачувала слику мог оца, као и презиме наше породице и интегритет фамилије. Имамо речи хвале за све што је урадила за Анастасију и мене - истакао је тада Ражнатовић.

Фото: Т. Ћирић

 

 

- Стварно сам срећан што је нашла неког! Прихватио сам тог човека, јер увек поштујем њен избор. Најбитније ми је да он моју мајку поштује и воли - закључио је Вељко.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".