Љубишу неки воле и памте као Шурду, ког је играо у серији “Врућ ветар”, док је другима пак дражи Смоки - лик из филма “Пешчани замак” Боштјана Хладника из 1962. године, откад датира и овај његов надимак.

Мало ко зна да Љубиша има унуку која је израсла у праву лепотицу и која је активна на друштвеним мрежама.

У питању је Сара Самарџић, а ево како она изгледа:

 

 

Њој је дедина смрт веома тешко пала, што је тада и написала на Инстаграму.

- Имала сам среће што сам те познавала 23 године, од кад сам била мала и нисам схватала шта је то бити глумац и бити познат, што сам се дурила кад прилазе непознати људи док шетам са својим дедом, што сам плакала на сцене Полицајца са Петловог брда, јер како мој деда може да седи са 4 жене, а да ниједна од њих није моја баба, што сам обожавала да ме водиш у канцеларију и на снимања, и да долазиш по мене у вртић, као и кад ме узмеш у наручје и плешемо, па све до данас кад могу да кажем да си ми био узор, ослонац и увек подршка.

Фото: Ненад Карлић

 

 

- Мислим да је сувишно спомињати твоју каријеру, и колико је била част бити унука такве легенде. Показао си ми шта значи борба и колико снаге си имао и колико је твоје срце било јако. Знам да си тамо горе срећан и да си после толико година опет са својим Гагом. Не брини оставио си нас жене у сигурним рукама, Стефке ће нас пазити овде, он је сад глава куће, а ти и Гага са неба. Деда, а сад адио - написала је Сара тада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".