Ован


Припадници овог знака имају разлог за радовање. Самцима се смеши љубав, велике су шансе да ће пронаћи своју сродну душу баш у фебруару и то почетком месеца.

Битно је да буду отвореног ума и срца како не би пропустили ту прилику. Препорука астролога Овновима је - ако желите да упознате савршеног партнера не повлачите се у себе већ се дружите, излазите... Тако повећавате шансу са судбоносни сусрет.

Фото: Депозитфото

 

 

Бик

Бикове очекује прилично активан и богат друштвени живот, што ће им бити чак и помало напорно. Али, за самце је то одлична прилика за романсу. Наиме, неки од њих ће у фебруару упознати особу која би им касније могла постати велика љубав.

Бикови који су већ у вези ће у фебруару побољшати и продубити односе с партнером, а породични живот ће им постати занимљивији због неких нових заједничких искустава.

Фото: Депозитфото

 

 


Девица

Фебруар је дефинитивно месец љубави за многе припаднике овог знака. У Девицама ће се пробудити емоције које су дуго скривале.

Порука астролога - пред вама је најповољније време за сусрет са сродном душом, а посебну пажњу обратите на почетак месеца. Неочекивани сусрет могао би вам променити живот. Могуће је да ћете се заљубити на први поглед.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".