Поред затворске казне, над окривљеним ће се после издржане затворске казне, како наводе у Вишем суду у Новом Саду, спроводити и посебне мере предвиђене Законом о посебним мерама за спречавање вршења кривичних дела против полне слободе према малолетним особама.

Он ће по изласку из затвора мора обавезно да се јавља полицији и Управи за извршење кривичних санкција. Поред тога забрањено му је да посећује места на којима се окупљају малолетне особе, обавезно ће морати да посећује профресионална саветовалишта и установе, и случају да промени пребивалиште, боравиште или радно место обавезно ће морати да обавести надлежне службе, Уколико буде одлучио да путује у иностранство, такође ће морати обавезно да обавести.

Овај мештанин Плавне је био ухапшен крајем марта 2020. године, док је било ванредно стање због епидемије корона вируса и био уведен полицијски час, под сумњом да је у породичној кући покушао да обљуби тада деветогодишњу ћеркицу, односно да је својој млађој ћеркици, скидао доњи веш. Немилу сцену је, наводно видела старија ћерка, која је мајци препричала призор који је је знемирио и уплашио. Мајка је одмах о свему обавестила полицију која га је ухапсила.

 

(Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".