Тијана се у емисији "Реална прича" присетила и свог пријатеља Тошета Проеског истичући да и дан данас не може да преболи његов одлазак.

Фото: В. Данилов

- Сваки пут ми заигра цео организам кад му чујем глас, баш смо били другари и пуно смо се волели. Знате како кажу оно да време лечи све, не може да излечи. Сваке године ми је све теже, сваког јануара кад му је рођендан и сваког октобра када је отишао. Мислим да га је Бог узео горе да му пева, јер је Тоше заиста био анђео. Он је волео да пева. Немам друго објашњење да тако неко млад оде на правди Бога - рекла је Тијана Дапчевић.

Признаје и да се љутила на њега јер није наставио са музичком академијом, јер је у том моменту био у врхунцу славе.

Фото: Горан Десковски

 

- Увек смо се такмичили ко пева боље севладинке, ја сам наравно увек боље певала. Он је вадио македонске песме из нафталина. Увек смо се такмичили и свађали. Ми смо се знали још из клиначких дана. Када је дошао на то такмичење где смо се упознали, ја сам се само питала где је он научио толико добро да пева. Сећам се онда да је уписао средњу музичку школу, па сам ја повлачила све своје везе да се пребаци на неки други смер а не на кларинет. Ужасно сам била љута на њега када је требао да упише музичку академију, јер је није уписао, тада је наставио путем естраде. Свашта сам му рекла тада, да је требао да буде соло певач. Сећам се тога, ужасно сам била бесна на њега. Научио је он свакако технику и онда је отишао на небо када је био на врхунцу славе - испричала је певачица.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".