Она је поделила две фотографије, уз емотикон прстена, а поруке у којима им честитају веридбу пристижу са свих страна.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nacika7

 

- Честитам, дивно биће! - написала је глумица Драгана Мићаловић, док се стрељашица Ивана Максимовић прикључила честиткама у коментарима испод објаве.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nacika7

 

Једна од најталентованијих младих кошаркашица Европе је, подсетимо, 7. септембра 2013. године доживела тешку саобраћајну несрећу у којој је изгубила ногу.

Иако се чинило да се завршила каријера једне успешне спортискиње, ова млада жена изненадила је комплетну јавност када се само две године након несреће вратила на терен и постала инспирација многима.

Фото: Игор Маринковић

 

- Верујем да све што нам се дешава, дешава се јер то можемо да прегурамо. Не треба само губити неки оптимизам и веру, знам да моја ситуација звучи нестварно, али и док сам лежала на ВМА ја сам имала кош где сам с кревета убацивала лоптицу са братом - истакла је Наташа у емисији "Преживели" пре нешто више од годину дана, којој је подршка блиских, али и људи које никада до тада није срела, донела нову снагу да се поново врати кошарци:

- Та врста подршке у тим тренуцима за мене је била немерљива са било чим. Људи који су долазили да ме обиђу и говорили ми лепе речи, све то је имало за мене снагу и давало ми ветар у леђа. У тим тренуцима најгоре је било мојој мами и ја сам имала договор са братом да пази на њу. Верујем да је она најтеже поднела и те ожиљке носи и дан данас. Било је код мене и тежих дана, и када ме болела нога, али сам се стално трудила да се развеселим, људи су ми долазили, брат је био тај који је увек има неку формулу да ме орасположи. Никад нисам доживела ту тачку да се распаднем, било је тешких тренутака, али сам успела да идем даље. Најтеже ми је било да прихватим куда сада и шта сада. Нисам имала представу, јер је изгледало да могу да заборавим на кошарку. Посебно сам срећна што имам такву породицу да је образовање увек било на првом месту и било је - може кошарка, може све, али мораш да завршиш факултет. Уписала сам менаџмент у спорту и јако ми је драго што сам кроз образовање добила идеју шта бих радила даље - објаснила је Наташа тад.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".