- "Магазин Ин" је емисија која се снима и веома често снимимо много већу минутажу од оне која иде у етар. Дужина трајања емисије нам се саопшти дан пред емитовање, због дужине блокова реклама. Нажалост, морала сам овог пута да скратим скоро 45 минута садржаја, сто није било једноставно јер су све гошће биле маестралне. Каћа Живковић је, на пример, веома пријатно изненадила Зору Добричанин што јој је Зора и рекла - почела је Сања, па додала:

 

- Каћа је мој драг гост сваке сезоне изузетно лепо изгледа, веома је захвалан саговорник и на моје теме и питања одговори инспиративно, искрено и баш како ја као аутор очекујем од госта. Ове суботе једно од питања се односило на предрасуде које мускарци и жене могу да имају када је реч о естрадним звездама, ријалити звездама, инфлуенсеркама, водитељкама и личностима са јавне сцене које слове за веома атрактивне и колико естетика има везе са етиком - рекла је водитељка.

- С обзиром да, када је реч о предрасудама, увек су најинтригантије ријалити звезде, тако да је у емисији емитован коментар Маје Маринковић. Каћа и Нада Мацура, а и остале гошће су се сложиле да предрасуде постоје о сваком занимању и да свако има право на свој став и да их то не дотиче. Овај део емисије и даља расправа у студију на ту тему скраћена, али без икакве зле намере. Катарина је, као и све остале гошће, давала веома инспиративне и паметне одговоре на тему и друга питања током седамдесет минута које су заслужилвале минутажу у емисији - објаснила је Сања.

Фото: АТА имагес, Танјуг/Димитрије Голл

 

На питање да ли сматра да Катарини дугује извињење, Сања је одговорила

- Објашњење, као аутор емисије, која сам дала вама у изјави схватиће сви саговорници. Оно што је мени као аутору и домаћину емисије важно је да имам поштовање према сваком госту и моја намера није била да било кога омаловажим, понизим или увредим, жао ми је ако је неко нешто погрешно протумачио.

-  Катарина и многе талентоване девојке које се вредно баве својим послом су моје гошће већ деценијама и познато је да је моја емисија по карактеру увек на страни оснаживања жена без обзира на професију, титулу или године - додала је Сања.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".