У време када је градио каријеру, окусио је ноћни живот и прошао кроз различите ситуације које су га обликовале у певача какав је данас.


Иако девдесете многи памте по лошем, естрадни уметници га памте као срећна времена о чему је Жељко говорио.

- Не бих много правио разлику. Кад си млађи све некако лакше подносиш. Додуше, ми смо тад са свиркама кретали пре поноћи и завршавали у току ноћи. Обавезно смо чекали отварање прве пекаре, па ти опет дође на то да си будан целу ноћ. Данас се по београдским клубовима почиње с наступом дебело после поноћи па ујутру дочекаш градску чистоћу како перу улице. Док дођеш кући комшија креће на посао. Мало се све померило - рекао је он и додао:

Фото: АТА имагес

 

- Што се тиче саме публике и музике, другачије је било онда. Људи су колико-толико били нормалнији, а данас свега има у клубу - казао је певач. 

Шашић тврди да је увек било криминала и жестоких момака, али да наркотици нису толико били заступљени у дискотекама као данас.

- Криминала је било, али дроге није. Односно, било је толико мало да ја то нисам толико ни примећивао, а данас има колико хоћеш. Алкохол је увек присутан - сматра он.

(Нова.рс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".