У анонимној објави на друштвеној мрежи Редит, жена је испричала како је на њеном венчању избила свађа због које је рекла оцу и његовој супрузи да напусте догађај.

- Желела сам све традиционалне ствари. Да се мајка спрема са мном, отац ме отпрати до олтара... - навела је додајући како су се сви фотографисали, а она је желела фотографију на којој је само са својим родитељима.

Фото: Профимедиа

 

Проблем је настао због тога што је то сметало новој супрузи њеног оца. Говорила јој је да је њен отац сада њоме ожењен и да се она не може фотографисати само са својим родитељима. Отац је послушао своју нову супругу и одбио да се фотографише без ње, наводи британски Мирор.

- Рекао ми је да ме јако воли, али да његовој супрузи то неће бити пријатно - казала је жена на Редиту.

Повређена што је изабрао жељу своје супруге пре него њену на дан њеног венчања, рекла му је да оде и да не жели са њим да отплеше први плес нити да чује његов говор. Следећег дана назвао ју је у сузама желећи да изглади ситуацију, али није била спремна да чује његово извињење.

Фото: Профимедиа

 

 

- Рекла сам му да је добро што има још једну ћерку и што има прилику да буде отац младе у једном тренутку - навела је, па упитала кориснике друштвене мреже да ли се исправно понела у овој ситуацији.

- Реакција ваше маћехе била је претерана, а ваш је отац требало би да има вас као приоритет. Имате свако право да будете повређени - био је један од одговора на њено питање.

- Изгубио је успомену која се догађа једном у животу - навео је други корисник додајући како је требало да се супротстави супрузи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".