Славни заводник који је до скоро био у вези са 17 година старијом Јеленом, имао је и посебну "понуду" која је насмејала све његове пратиоце.

Наиме, он је на Твитеру објавио романтичан статус, али врло шаљивог карактера, а пратитељке, очекивано, нису остале "имуне" на његов хумор.

 

 

- Мислио сам ако си слободна вечерас да љуштимо нар док не поцркамо", написао је Марић, а свако ко воли нар, зна колико је тешко огулити га и очистити. Милан се досетио сјајне идеје - да то раде удвоје, а коментари, очекивано, нису изостали.

"Зна Марић зашто вас зове да заједно љуштите нар…на приморју нар сматрају афродизијаком…кажу, ако стално једете нар постаћете сексуална звер…Па изволте ви што се нудите, очигледно је Марић спреман", "Мислиш док не поцрвените?", "Пих, ја била слободна, ал не видех позив у помоћ на време… Ајд опет, ал нешто друго, ево помно пратим" и "Јес’, да се уфлекамо, па да морамо онда да скинемо одећу…", "Где су био целог жиовта", ! Могли би, да си јавио раније"... само је делић онога што се могло прочитати испод објаве.

Фото: В.Данилов

 

 

Да ли је у одговорима нашао неку по "мери" не знамо, али свакако је насмејао своје пратиоце симаптичним твитом. Подсетимо, Милан Марић наводно је недавно раскинуо везу са 17 година старијом Јеленом, а и пре тога је био познат по везама са старијим женама попут колегинице Нине Виолић или колумнисткиње Вање Бахиљ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".