Цеца у почетку није обраћала много пажње на тегобе, те је не само на наступима већ и код куће наставила да се креће у ципелама са високим потпетицама. Међутим, како су пренели медији, дошло је до озбиљног проблема, па је 2013. године морала да се подвргне хируршкој интервенцији.

Фото: АТА имагес

 

Након што су болови у леђима бивали све учесталији обратила се лекару, по чијем савету је пристала на интервенцију на силиконским имплантатима у грудима, који су додатно правили притисак на њен кичмени стуб.

- Имала сам интервенцију на грудима која није била само због естетских разлога већ је пре свега имала здравствени карактер. Успут сам урадила и корекцију њихове величине, али приоритет ми је било здравље - испричала је својевремено Цеца за медије.

Кроз све је прошла као права лавица, позитивном енергијом.

- Породица и посао којим се бавим одржали су ме и учинили да останем ментално јака. База из које човек акумулира енергију и утеху јесте пре свега породица, а имам и велику срећу да се бавим најдивнијим послом на свету - музиком. Мени је моја публика увек била велика подршка и у добру и у злу - говорила је тада она.

Здравље Цеце Ражнатовић сада је у одличном стању, sada je zaokupirana наступима, али и жирирању у музичком такмичењу “Звезде Гранда”.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".