Ћерка легендарног певача народне музике истиче да је породица донела важну одлуку.

- Породица ће уложити жалбу, учинићемо све што можемо. Потресла ме је и погодила оваква одлука. Тужна сам због свега. Била сам јако везана за оца, његовим одласком угасио се један део мене. Убрзо после трагедије сам се вратила певању и почела да причам о њему. Ни сама не знам одакле ми снага, имам утисак као да је татина енергија увек присутна и да сам му, радећи овај посао, некако ближа. Не умем то да објасним. Често размишљам о њему, посебно на путовањима, а боравећи недавно у Америци, стално сам мислила на њега док сам се возила авионима и била међу облацима. Питала сам се колико ли је он света обишао и у тим тренуцима се поистовећивала с њим, да такав неки живот и сама живим. И то ме храни. Можда сад више него икад раније имам потребу да певам и путујем. Да послушам маму која каже да треба да се одазивам свуда где ме људи зову.

Фото: Инстаграм принтскрин/ildasaulic

 

Илду су на почетку каријере гледали са симпатијама управо зато што је Шабанова ћерка.

- Многи можда нису слушали његову музику, али су знали ко је он и поштовали га. Људи ме сада поистовећују са њим. Обилазећи бројне градове у Америци, видела сам многе који су с њим радили. Имали су потребу да ме виде, да испричају неке фине заједничке приче, да покажу фотографије. Било је то веома лепо и емотивно, специфичан је осећај.

Фото: Ненад Живановић

 

Иако последњих година у Америци борави све чешће и дуже због посла супруга Бојана Вучковића, који је тамо живео пуних 25 година, о селидби тамо не размишља.

- Били смо у Америци месец и по током божићних и новогодишњих празника. У априлу и јуну планирамо опет да идемо, али о трајном одласку не размишљам. Кад смо у Америци, због Бојановог посла база нам је Веронт, који се веома допада нашој ћерки Еми. Пронашли смо баланс - тамо проводимо летње и зимске одморе, а у Србији остатак времена. Кад Ема порасте, волела бих да у Америци заврши средњу школу или студије. Засад остајемо у Београду, пре свега због породице јер смо сви изузетно везани. Прошлог лета окушала се као инструкторка тениса, а тај посао наставиће и у јуну ове године. Бојан је водио фудбалске, а ја тениске кампове и било је то лепо искуство. Поново сам била на терену после дуге паузе, с обзиром на то да сам се једно време професионално бавила тенисом. Као инструктор имам другачији приступ и све ми је интересантно, на другом језику разговарам са децом и преносим им знање. Прија ми такав начин рада, а обновила сам и контакте са играчицама са којима сам својевремено тренирала и такмичила се, оне су ми помогле да се добро припремим за тренерски деби. Радујем се нашим новим дружењима, рекла је Илда.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".