- Наравно да сам против мржње и хејта, али разумите једну ствар - ја не наводим моје фанове нити сматрам мојим фановима људе који могу нешто да напишу ружно за дете, то ми је несхватљиво! И не водим евиденцију јер не стигнем да прочитам и овде све коментаре. Пријавите полицији профиле који вас узнемиравају. Јако ми је жао што је вап лажни профил повредио други лажни профил, али ВТК је ту око пријава. Поздрав! - поручила је Кија.

Подсетимо, она је пред камерама признала да су ружни коментари пре јако утицали на њу, али да ју је мајчинство променило.

- Нисам хтела да будем као сви. И те како бих имала шта да кажем. Ја сам и те како после ријалитија преживела "сајбер" насиље. Тешко је да прогуташ, да схватиш да те не дотиче. Поготово кад постанеш свестан себе и да то што ти пишу није тако. Пре ме је увек то погађало, подсвесно су увек ти ружни коментари утицали на мене. Откад сам постала мајка, тотално сам се променила, сви погледи су ми другачији.

Данас не може нико да ме повреди и увреди неким глупим претњама и коментарима. Ја те људе које мрзе гледам као неке фанове. Могу да ми пишу да могу да умрем, да ме нема, све те грозоте, они су опседнути са мном… То је мени болест и тим људима не могу да дајем на значају. Жао ми је тих људи, нека ми све желе најгоре, ја ћу све супротно од тога да им мислим и да им желим само лепе ствари - објаснила је Луна.

Иначе, Кију је, подсетимо, супруг Слоба Радановић преварио у "Задрузи 1" са Луном Ђогани. О тој превари је брујао регион.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".