Популарна музичка звезда Маја Беровић броји ситно до порођаја, с обзиром на то да је у деветом месецу трудноће, а ове последње дане у благословеном стању решила је да проведе документујући труднички стомачић, како би се читавог живота сећала ових ванвременских момената.

Маја је одушевила пратиоце путем друштевене мреже Инстаграм најновијим фотографијама у сивом оделу које је откривало стомак, а њен изглед се нимало није променио, већ је певачица још заводљивија и заносија.

- Колико има беба данас? 39 недеља - написала је кратко Беровићева.

 Месецима се нагађа где ће се певачица породити, а извор близак регионалној звезди истиче да ће се све одиграти у једног познатој клиници у Грацу, где је Маја и водила трудноћу.

Како се наводи у питању је породилиште у којем комплетна услуга и порођај кошта 7.000 евра, а у пакет улози и соба за медитацију, могућност доласка фризера, маникира, шминкера, али за сада није потврђено да ће певачица све то и искористити. Беровићев супруг Ален годинама живи на релацији Аустрија - Београд, те су њих двоје одлучили да им се син школује у иностранству, с обзиром на то да ће по рођењу добити папире.

Публика ју је неретко питала путем социјалних платфроми да ли је већ смислила име за дечака, али је певачица била веома мистериозна, те је за сада истакла да ће беба носити интернационално име, које му неће представљати "проблем" током живота у широм Европе.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".