Popularna muzička zvezda Maja Berović broji sitno do porođaja, s obzirom na to da je u devetom mesecu trudnoće, a ove poslednje dane u blagoslovenom stanju rešila je da provede dokumentujući trudnički stomačić, kako bi se čitavog života sećala ovih vanvremenskih momenata.

Maja je oduševila pratioce putem društevene mreže Instagram najnovijim fotografijama u sivom odelu koje je otkrivalo stomak, a njen izgled se nimalo nije promenio, već je pevačica još zavodljivija i zanosija.

- Koliko ima beba danas? 39 nedelja - napisala je kratko Berovićeva.

 Mesecima se nagađa gde će se pevačica poroditi, a izvor blizak regionalnoj zvezdi ističe da će se sve odigrati u jednog poznatoj klinici u Gracu, gde je Maja i vodila trudnoću.

Kako se navodi u pitanju je porodilište u kojem kompletna usluga i porođaj košta 7.000 evra, a u paket ulozi i soba za meditaciju, mogućnost dolaska frizera, manikira, šminkera, ali za sada nije potvrđeno da će pevačica sve to i iskoristiti. Berovićev suprug Alen godinama živi na relaciji Austrija - Beograd, te su njih dvoje odlučili da im se sin školuje u inostranstvu, s obzirom na to da će po rođenju dobiti papire.

Publika ju je neretko pitala putem socijalnih platfromi da li je već smislila ime za dečaka, ali je pevačica bila veoma misteriozna, te je za sada istakla da će beba nositi internacionalno ime, koje mu neće predstavljati "problem" tokom života u širom Evrope.

(24sedam)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".