- Почео сам да пијем и опијам се с 13 година, када сам почео и да свирам бубњеве, и то лудило с алкохолом је био мој заштитни знак све до пре десет година. Тада сам се лечио и излечио од периодичног алкохолизма, јер нисам био хронични алкохоличар који мора да пије сваки дан. Нисам био физички везан за алкохол, већ сам волео то лудило кад кренем да пијем, ту потпуну слободу разврата и блуда. То је код мене била ствар одлуке, а не морања због зависности.

Фото: Архива Новости

 

 

- Успео сам да се скинем с кокаина док сам живео у Лондону од 1971. до 1974. године и радио две године у “Хард рок кафеу”, у којем сам и радио, и шмркао кокаин, пио виски и дувао џоинте, све одједном, симултано. На крају је ипак победила моја жеља да се бавим музиком, јер сам тада прешао на гитару и хтео сам да се вратим у земљу, да направим бенд и свирам свој тешки рок, а то је подразумевало да се скинем с кокаина, траве и хашиша, а да остане само алкохол, и то жестина. Успео сам да се решим дроге, направио сам групу “Ватрени пољубац”, и што би рекли Енглези, остало је историја - рекао је певач једном приликом у исповести за "Ало".

Маја Авдибеговић, ћерка музичара Милића Вукашиновића пронађена је у беживотном стању у његовом стану, а он се с том чињеницом и даље не мири.

Након што је примио страшну вест из Сарајева, чувени “доктор за рокенрол” прво је помислио да му се јединица предозирала хероином, јер је била тешки зависник на лечењу. Међутим, обдукциони налази утврдили су да је дошло до гушења приликом мешања јаке кафе са појачаном дозом лекова.

Фото: В. Данилов

 

 

 

Након што је у јулу 2018. године изгубио ћерку Мају, музичар Милић Вукашиновић открио је да је изгубио и братанца и тада је на Твитеру написао:

- Учим прве акорде покојног сина од мог покојног брата. Све сам живо сахранио, мајку, оца, сестру, брата, сина од брата и рођену ћерку, живот ти је*ем. Бог ме ваљда чува за крај - написао је Милић на друштвеној мрежи Твитер.

Чувени рокер је у једном тренутку заиста био на рубу егзистенције када је, како сам каже, “пропио милион и по евра у свом блудном животу”, а онда је са својом супругом Сузаном решио да покрене бизнис, односно продају кућне хемије:

Фото: Сарић С.

 

 

- То је више Сузана радила са робом по продавници, кућна хемија и такве ствари. Дизала је промете газдама и нису је ценили како треба. Онда је мени и Сузани пукао филм и рекли смо да ћемо убудуће држати своју радњу - рекао је на отварању радње Милић и додао:

- Најбитније је наћи добру локацију, колико год да је скупа кирија, то се на крају све исплати. Робу су нам дали на одложено, а неко и није, тако да не морамо одмах велике паре да уложимо. Кад крене посао то се све исплати и та роба се на одложено плати. Нама је 3.000 евра требало да све покријемо - закључио је Вукашиновић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".