Певачица је истакла да је завршила већ угоститељски факултет пре 9 година, али да јој је искрена жеља била право. Мада како је навела ни новинарство јој не изгледа лоше.

- Мислила сам да мењам професију. Рекла сам да престајем да певам и сад су сви очекивали да ћу ја то да демантујем. Уписаћу новинарство, зато што су новинари баш то питали. Ја сам већ завршила пре 9 година факултет и некако право је била увек моја прва љубав и желела сам то. Али то је сматрало да морам да морам да останем у Србији, а желела сам да путујем као млада. Зато сам завршила угоститељство, туризам и хотелијерство. Сад би једноставно желела да се вратим тој љубави правој, мада може и новинарство што да не - навела је певачица за Јутарњи програм на једној телевизији.

Фото: АТА имагес

 

Певачица тврди да први пут кад уписујеш факултет може да се повеже са жељом родитеља, али онај следећи пут је зато што ти желиш.

- Први пут кад идеш на факултет, то идеш зато што мораш, дођу славе и рођендани и мама мора да се похвали. То мораш да завршиш због родитеља, а други пут кад уписујеш то је вероватно зато што волиш. Желим да уживам у детаљима - истакла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

Додала је да јој је пријатељ адвокат дао идеју да би могла да се бави разводима јер је добра у томе, мада она је више за то да буде судија.

- Дао ми је пријатељ адвокат идеју да би могла да се бавим разводима, али волела би више да будем судија. Али нећу да се бавим тиме, желим да слушам предавања јер ме то занима - рекла је певачица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".