Гаги истиче да нема разлога да буде незадовољан.

- У мом животу је све у најбољем реду. Ово ми је прелеп период, имам везу, Луна је срећна, испуњена, Нина је добро. Све сам завршио што је требало. Ником ништа не дугујем, поравнао сам све, узео стан, нема разлога да будем незадовољан - каже Гаги Ђогани.

Фото: АТА имагес

 

Његова девојка не жели да се експонира у јавности, а он то подржава.

- Што би се приказивала. Ја сам решио да свој живот више не дајем на тацни. Ако је неко давао и све се знало, онда смо то моја породица и ја. Мислим да је доста, ајде сад нешто да сакријем. Боље је тако. Ускоро славимо две године везе, надам се да ће бити и веридба, па онда бих волео и да се венчамо.

Какав си као деда?

- Јао, кад одем тамо, одушеви се, препозна ме. Она је пресликани Марко. Не видим да је физички моја, личи на њега сто посто. Нисам видео до сада ниједну ћеркицу да баш толико личи на тату. Повукла је и његове гене, јака је, отпорна, тек сад се први пут прехладила после шест месеци. Кад су Луна и Нина биле бебе, ја сам био дежуран у дечјој болници због разних вируса и прехлада које су имале.

Фото: АТА имагес

 

Је л' се Луна променила?

- Баш се променила, сазрела, све је другачија. Има тотално друго гледање на живот откад је постала мајка и супруга. Ја то видим, сваки дан смо заједно, то није она Луна од пре. Нисам могао ни да сањам шта ће све да се издешава од прве сезоне 'Задруге', па до прошле године. И мој живот се променио нагло, хвала богу, на добро. Прошла година ми је била предивна. Кад би свака наредна била упола таква, ја бих био презадовољан. Волео бих да имам још унука, заљубио сам се, срећан сам, све иде како треба.

Какав је Марко?

Сјајан као зет, отац, супруг. Имамо супер однос. Доживљавам га као део породице, прави добри зет, све је у најбољем реду. Често се виђамо, посећујем их, дружимо се. Генерално, као породица смо сложни, па смо ту једни другима за све.

Пороке си победио?

Ја сам био у озбиљној агонији што се тиче порока и наркоманије. Моја породица и најближи људи ми се диве како сам се изборио са свим, а ја сам поносан на себе. Снага воље је најбитнија. То је сад иза мене. Било је тешко, разне фазе су ту биле, али све је то само прошлост.

Фото: АТА имагес

 

Је л' ти Анабела стварно све опростила?

Све је на свом месту. Нема зле крви. Свако живи свој живот. Немамо додирних тачака, тако да не постоји никакав проблем.

Је л' би ушао поново у "Задругу"?

Не постоје паре за које бих ушао. То што сам преживео и шта ми се све десило, то нема цену. Ја сам на ријалити пристао да зарадим новац и моја мисија је завршена. Супер сам прошао како сам могао. У почетку је све било супер, али умало да будем представљен као насилник. Срећа па су људи имали довољно времена да виде ко сам ишта сам за тих десет месеци, да ли сам или нисам насилник. То је све иза мене. Људи су променили мишљење о мени, и драго ми је због тога.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".