Тада је певачица признала да је биолошког оца упознала када је имала 20 година, а потом и обелоданила који мушкарац је био љубав њеног живота.

На питање водитељке да ли је опростила родитељима што су је удали на силу, Злата је дала потврдан одговор и није крила да јој је то болна тема, а потом је испричала да је свог оца упознала када је увелико била пунолетна и да ни дан данас није сигурна да јој је он биолошки отац.

- Ја сам упознала свог оца у 20. години. Никада до данашњег дана нисам сигурна да ли је то стварно мој биолошки отац. Ја то нисам проверила. Међутим, како ми је мајка рекла, то је он. Ја нисам имала право да се мешам у њихов живот и њихову судбину - рекла је у емисији "Недељно поподне са Леом Киш".

Након своје животне приче коју је поделила са публиком, певачица је искрено одговорила на питања која интересују јавност. Злата иза себе, иначе, има три брака.

- Па сви су били тог тренутка… Само што су остале две моје велике љубави, Хасан и Пеја, јер сам са њима желела заједницу, желела децу, хвала богу да ми се све то остварило, ја то гледам као опис љубави. Али са киме год сам била ишла сам срцем. Не знам да образложим шта значи љубав, можда никада нисам ушла у тај стадијум, јер моје везе и бракови су трајали, лимит им је био 5, 6 година и онда ја нисам адекватна да кажем шта је љубав, можда је то била нека заљубљеност, нешто друго. А та љубав ће можда некад доћи, а можда неће никада - испричала је Злата Петровић у поменутој емисији.

Фото: Лабудовић

 

Петровићева се, подсетимо, у "Премијери" прошле године осврнула и на своје детињство, па проговорила о мајци, која је била порочна.

- Пожелела бих свим генерацијама моје детињство. Када немаш много, ти идеш да оствариш то што немаш и бориш се. Нисмо били много сиромашни, мама је певала, очух је свирао, али мама је волела коцку. Један дан смо имали џак пара, други дан ни цвоњка. Такав код је имала... Она је била све! И домаћица, и мајка, све, али мора да постоји нешто што руши ту дивну слику. Сада су ти пороци у неку руку и модерни, али тада то никако није било пример. Изгубила је себе, изгубила је живот, али када вратим филм, тако је морало да се деси. Недостајала ми је мајка, није била кући, певала је, била је одсутна... Фалило је те неке чудне љубави. Наравно да су нас родитељи грлили и љубили, али све те ствари које је морала мајка да ради у кући, радила сам ја. Месила хлеб, хранила стоку... Ипак, нисам њеном жељом кренула да певам, нити својом, већ Божјом - казала је певачица.

Злата је у овој исповести признала да је абортирала када се први пут удала по налогу породице.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Zlata Petrovic

 

- То је мој грех, да сам била у другим годинама, можда бих родила, али то је било пресудно за даљи мој живот - открила је била.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".