Пар је наводно већ потписао уговор са Пинком, а на имању у Шимановцима појавиће се почетком марта. Кулићева није одустала од ријалити каријере ни после две дисквалификације ове сезоне. Проблематична Нишлијка је побегла из "Задруге" у септембру, али се већ после месец дана вратила. Убрзо је тадашњем дечку Лазару Чолићу Золи разбила главу штиклом, па је поново избачена из Пинковог ријалитија.

Фото: Инстаграм принтскрин/ miljana_kulic_official

 

- Микси већ месец дана моли продуценте да је врате у "Задругу". Недавно су је позвали на разговор, а она је предложила да са њом уђе и Ненад, с којим се забавља тек месец и по. Челници Пинка верују да ће гледаоцима бити занимљиво да прате како ће се Миљана с новим дечком понашати пред Золом, па су пристали! - прича добро обавештен извор и додаје да је пар потписао уговоре:

- Миљана ће добијати недељни хонорар 3.000 евра, док ће Ненад свој договорити ових дана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Према његовим речима, Нишлијка је обећала да ће, чим крочи у "Белу кућу", направити хаос:

- Рекла је да ће Золи да направи пакао! Криви га за своју дисквалификацију, па му већ спрема освету. Намерно је тражила да са њом уђе и Ненад како би га правила љубоморним. Учиниће све да Золу растави од нове девојке Невене Савић. Дословно ми је рекла: "Провоцираћу га све док не буде лупао главом о зид!"

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".