Баш због таквог резултата очекивана је његова доминација на тој музичкој сцени у годинама које су уследиле али потврдило се старо неписано правило да победници такмичења не остварују каријере попут неких других финалиста из исте сезоне.

Питајте Банета Мојићевића, који је победио у првој сезони али никада није примирисао слави једне Тање Савић или чак Славице Ћуктераш, баш као што су Душанове колеге из треће сезоне Радмила Манојловић и Милан Станковић годинама бележили највећу популарност од свих Звезда Гранда до тада. Додуше, предивно васпитан и музички другачије оријентисан Душан Свилар као да никада није ни желео да пође тим путем већ су га од почетка занимале друге ствари.

Ове године навршиће се тачно петнаест лета откако је тенор из Суботице тријумфовао у "Звездама Гранда" и многи се питају у ком смеру се данас креће његова каријера. Душану, чини се, прија што није у средишту медијске пажње а у тој позицији може да ужива као члан Позоришта на Теразијама у којем је крајем прошле године добио стално запослење, резултовано вишегодишњим ангажманом на тој сцени.

- Велика ми је част што сам постао члан сталног ансамбла у позоришту. Још 2019. године је почела моја сарадња са њима када сам добио да тумачим улогу Фантома из опере у истоименом мјузиклу. Требало је то да буде природни пут који се десио што се тиче мене, јер сам ја увек био посвећен музичко сценском жанру, без обзира да ли је то Opera, оперета или мјузикл, поред наравно концертног извођења - изјавио је недавно Свилар, о коме је познато и да је годинама наступао на нашем највећем дечјем фестивалу "Витезово пролеће".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".