Ријалити звезда Ким Кардашијан на свом Инстаграм профилу поделила је фотографију из детињства која је изазвала бројне реакције.

Тада позирала у клизаљакама, а  у опису фотографије прокоментарисала свој израз лица.

- Још увек правим ову гримасу - открила је Ким, али њени пратиоци су више анализирали прмене на њеном лицу које су последица естстских захвата.

Како изгледа, Кардашијанка је кориговала своје лице са мером, па су њени пратиоци сагласни да с годинама није променила лични опис.

Иначе, Ким и њен бивши супруг, репер Кање Вест данима уназад ратују на мрежама, а Вест користи сваку прилику да нападне своју некадашњу супругу. Након развода, репер не успева да прихвати новонасталу ситуацију, па је недавно претио њеном новом партнеру, комичару Питу Дејвидсону.

Кање се јавно пожалио што Ким дозвољава њиховој ћерки да користи ТикТок без његовог знања и упитао пратиоце како да реши ову ситуацију, а затим је бившу жену оптужио и да је покушала да отме њихову ћерку.

Међутим, репер је променио "плочу", па је након увреда и јавног напада на Ким, објавио слику са њом и децом, уз молбу Богу да уједини његову породицу.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".