Како је казала, тада јој је то био једини канал комуникације са народом у то време.


Певачица Јелена Карлеуша је својевремено на друштвеној мрежи Инстаграм објављивала фотографије својих модних комбинација које су у то време наишле на велику пажњу, јер су сви желели да имају комаде као и она. 

Како је касније у интервјуима наводила, у то време, односно 2013. године њен једини начин да комуницира са људима који је воле била је поменута друштвена мрежа. Наиме, сређивала се и фотографисала испред белог зида. У свему овоме помагала јој је дадиља. 

С обзиром на то да се певачицин стил кроз године мењао, остали су неки комади и комбинације које и данас могу наићи на одобрење јер су атрактивни и модерни. 

1. Ако беби розе сукњу уклопите уз џемпер и на то уклопите сличних нијанси торбицу и ципеле, ви имате одличан аутфит за одлазак на пословни ручак. Ако стевите наочаре додатно ћете нагласити вашу софистицираност. Уколико вам се овај модел ципела не допада, иако се поново враћа у моду, можете их заменити за неке са мањом платформом. 


2. Мини сукња, блуза у истој нијанси, односно истог дезена, заједно са белом кошуљом испод је одлична основа. Када на то додате наочае, бисере, брош и беж сандале, ову комбинацију могу изабрати смеле девојке које иду на неке прославе. 
3. Беле панталоне плус зебраста блуза уклопљена са беж салонкама је комбинација без мане. Врло је носива и можете је понесети на разна места. На ово је певачица додала шешир и торбу, али ако вам се не допада величина торбе и треба вам нешто практичнија, онда се слободно осмелите и комбинујте неку у сличним нијансама. 
4. Сва у тексасу без мане. Комбинација која обара са ногу где год да се појавите. Додавала је и интересантне детаље, наочаре, беж салонке и већу торбу. 
5. Беле широке панталоне које су и данас веома модерне, када се укомбинују са појасом и црном мајицом и све то испрати црна јакница и у истој нијанси торба, не можете погрешити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".